Despre noi, in comparatie cu altii

Genul acesta de activitate pe care o desfasuram nu este o noutate pentru industria asigurarilor din Europa non comunista sau pentru cea din SUA. Societati, firme precum aceasta si-au desfasurat activitatea in paralel cu societatile de brokeraj in asigurari.

Daca societatile de brokeraj vin in sprijinul consumatorului de servicii de asigurare, oferindu-i cea mai buna acoperire pentru banii oferiti, societati precum Daune Direct, vin si ofera victimelor accidentelor si familiilor acestora, cea mai mare despagubire in raport cu vatamarea/pierderea suferita.

Si unele si celelate folosesc experienta, resursele si relatiile in folosul clientului. 

Si pentru serviciile uneia si pentru serviciile celeilalte, clientul plateste un comision aplicat la valoarea primei de asigurare sau, cum este cazul nostru, la valoarea despagubirii obtinute.

7 sfaturi de care trebuie sa tii cont cand alegi un reprezentant

1. Suntem de peste 10 ani pe piata romaneasca.

Acest fapt denota experienta si stabilitate. Am trecut peste schimbari legislative si falimente ale societatilor de asigurari. Am supravietuit si covidului. Am rezistat.

2. Avem o abordare holistica (pe de-a intregul) asupra implicatiilor accidentului.

In acest mod, cautam sa obtinem o despagubire cat mai corecta, direct proportionala cu suferinta dumneavoastra.

3. Intelegem ca, de cele mai multe ori, nu este vorba doar despre dumneavoastra. Va trebui sa luati decizii ce vor influenta intreaga familie.

Din acest motiv, recomandam ca la intalnirile stabilite, sa participe cati mai multi membri ai familiei.

4. Incurajam solutionarea dosarelor prin instanta de judecata, cu ajutorul avocatilor.

In acest fel va putem securiza viitorul in cazul recidivei si / sau al complicatiilor medicale ulterioare.

Asemenea complicatii, din pacate, ne-au fost semnalate de catre fostii clienti.

5. Ne asiguram ca interesele dumneavoastra sa fie protejate de avocati din Bucuresti, specializati in litigii cu asiguratorii

In acest mod eliminam riscul unor eventuale intelegeri neproductive cu avocatii adversi. Totodata ne aliniem la preconizata extindere a sectiilor de judecata specializate in litigiile cu asiguratorii ce vor fi infiintate in baza Deciziei nr. 13 din 2020 a I.C.C.J..

6. Nu preluam mai multe dosare decat putem gestiona.

In acest fel, fiecare caz va beneficia de atentia si de resursele cuvenite.  

7. Suntem o societate romaneasca.

Cream locuri de munca destinate exclusiv celor care ne-au fost clienti. In acest fel, reprezentantii nostri va vor putea intelege mai bine temerile si dorintele. Au fost si ale lor candva.

01

Profesionalism

Veti beneficia de toata experienta noastra.

02

Resurse

Veti putea accesa toate resursele noastre.

03

Rezultat

Expresia experientei sustinuta de resurse

Suntem o societate romaneasca. Cream locuri de munca destinate exclusiv celor care ne-au fost clienti.

In acest fel, reprezentantii nostri va vor putea intelege mai bine temerile si dorintele. Au fost si ale lor candva.

Din 2010

Daune Direct a fost infiintata in anul 2010. De atunci am instrumentat sute de dosare, ne-am lovit de mii de probleme, insa, de fiecare data am gasit o cale sa le rezolvam. Toate acestea ne-au facut mai buni. Probabil, renuntand la falsa modestie, printre cei mai buni din domeniu. Ne angajam astfel, ca determinarea care ne-a caracterizat sa o transferam catre dumnevoastra, sprijinandu-va la fiecare pas.

Comunicarea este cheia

Cum functioneaza?

Consultanta initiala

Primul pas este acela de a ne cunoaste, chiar si prin intermediul telefonului, si de a evalua cazul dumneavoastra. Daca vom agrea o intalnire la biroul nostru sau la dumneavoastra acasa, va recomandam sa fiti insotiti de membri ai familiei sau de prieteni in care aveti incredere. Cu cat mai multe intrebari, cu atat mai bine.

Mandatarea / imputernicirea

Daca in urma intalnirii, atat dumneavoastra, cat si noi, vom fi convinsi de oportunitatea colaborarii, vom intocmi contractele si toate documentele ce ne sunt necesare ducerii la bun sfarsit a misiunii ce ne-o incredintati. De mai bine de 10 ani, clientii nostri au semnat acelasi model de contract. Desigur, el a suferit usoare modificari pentru a indeplini cerintele legale din zilele noastre.

Reprezentarea

Alaturi de colaboratorii nostri vom cauta sa clarificam, stiintific, circumstantele producerii accidentului. Sa demonstram, cu dovezi incontestabile, toate consecintele pe care, acest nefericit eveniment, le-a adus in viata dumneavoastra. Si nu in ultimul rand, sa sustinem cauza dumneavoastra in fata instantei de judecata. Sau, uneori, desi nu recomandam, in fata asiguratorului.
Satisfactia clientilor
99%
Cazuri acceptate
96%
Rata de succes
98%

Echipa noastra este aici pentru dumnevoastra

Pentru a beneficia de serviciile noastre

Lucruri importante de stiut

Intrebari si raspunsuri

S-a mai intamplat sa pierdem, daca putem spune asa, atunci cand vinovatia i-a apartinut, in totalitate, clientului nostru.
Desigur, de la bun inceput, cautam sa clarificam cat mai bine circumstantele producerii accidentului. Nu vrem sa inducem sperante false insa, sunt situatii in care nu ni se ofera suficiente informatii, sau ni se ofera informatii eronate.
Oricum ar fi, vinovatia o stabilesc expertii tehnici (criminalisti), iar daca ea apartine clientului nostru, oprim demersurile.
Fireste, acest risc ramane in sarcina noastra, iar clientul nu trebuie sa ne restituie contravaloarea serviciilor prestate.

Lucram strict in baza unui onorariu de succes (comision), procent (%) din despagubirile incasate. In situatia, putin probabila, in care sumele de bani investite in interesul clientului vor fi mai mari decat valoarea onorariului nostru, ne vom asuma aceasta pierdere.

Asteptati-va la o avalansa de specialisti dornici sa isi ofere serviciile.
Recomandarea noastra este ii ascultati, cu atentie si cu rabdare, pe toti. Nu va grabiti sa semnati, pentru ca mai apoi sa va para rau. Comparati si alegeti in cunostinta de cauza.
Puteti alege in doua moduri. Cu sufletul (pe sentimentul de incredere) sau cu mintea (la rece).
Din pacate, studiile arata ca in 90% dintre cazuri, oamenii aleg ”pe incredere”. Si, pentru a clarifica acest aspect, va supunem atentiei un studiu facut in SUA.
”Intr-un bloc, o pereche de tineri parinti sunt invitati la o petrecere si trebuie sa gaseasca o bona, pentru cateva ore, pentru copilul lor de 3 ani. Au de ales intre doua variante:
1. O batranica aflata cateva etaje mai jos, o doamna respectabila, de incredere, pe care o cunosc de multa vreme, dar care nu a avut niciodata copii.
sau
2. O tanara, recent mutata pe acelasi etaj, absolventa de studii pedagogice, de profesie educator de gradinita.
Studiul arata ca in proportie de 90 %, tinerii parinti aleg sa lase copilul in grija doamnei fara experienta in ingrijirea copilului, doar pentru ca o cunosc. ”
Recomandarea noastra este sa judecati, la rece, folosindu-va de argumente si de dovezi. Sa alegeti profesionalismul in detrimentul prieteniilor.

Desigur.
Sunt situatii in care consecintele accidentului sunt minore, iar reprezentarea noastra nu este justificata. Cu putina indrumare, chiar si telefonica, va putem ajuta sa va intocmiti singuri dosarul. Nu are rost sa platiti comisioane degeaba.

Desigur.
O astfel de situatie necesita o atentie speciala, dar avem in arhiva dosare asemanatoare solutionate favorabil. Atat in interesul clientilor nostri, cat si al membrilor familiei care se fac vinovati de producerea accidentului.

Nu.
Culpa comuna poate fi stabilita in procente diferite de catre instanta de judecata. Am intalnit situatii in care vinovatia a fost impartita 10% – 90%. Totul depinde de probe si de interpretarea lor.

Desigur!
Oricine poate rezilia un contract daca este nemultumit de serviciile primite. Atentie insa la clauzele de reziliere si la sanctiunile prevazute in situatia unei denuntari nejustificate. Orice nemultumire trebuie sa fie legata strict de drepturile si de obligatiile contractuale. Nu pot fi invocate intarzierile sau erorile demersurilor ce nu sunt facute de catre reprezentantul dumneavoastra.

Desigur!
Sansele de reusita a cauzei dumneavoastra cresc semnificativ daca, pentru dumneavoastra, lucreaza un avocat specializat.
Faceti o comparatie simpla. Fracturile sunt operate de doctori ortopezi. Nu de oftalmologi. Si unii, si ceilalti, au facut aceeasi facultate, dar s-au specializat in directii diferite. Si in drept este la fel. Este atat de vasta materia, incat este nevoie de specializare.
Puteti cauta pe www.portal.just.ro cate procese a sustinut avocatul dumneavoastra si care a fost obiectul litigiilor.
Pe dumneavoastra va intereseaza litigiile cu profesionistii, vatamarile corporale sau uciderile din culpa.

Adresa

Str. Hatmanul Arbore Nr. 15 -19

Etaj 3, Birou 309

Sector 1, Bucuresti

Cod postal: 011601

 

Program

L-V 9 -17

S si D Inchis

Ne puteti contact prin email NON STOP

Contact

Tel.: 021 – 9223

0213.155.055      07-ACCIDENT

0731.331.303      0748.883.485

Email: office@daunedirect.ro

COPYRIGHT © 2020, DAUNE DIRECT S.R.L.