Prin utilizarea acestui site, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare.

Accesul si utilizarea acestui site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si DAUNE DIRECT. sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site.

S.C. DAUNE DIRECT S.R.L., denumita in continuare Daune Direct detine drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site.

Daune Direct isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.

Nici o informatie de pe acest site – referitoare la Daune Direct sau la companiile/societatile/persoanele fizice partenere – nu trebuie sa fie considerata oferta. Acest site nu contine sfaturi sau recomandari cu privire la luarea unei decizii, oricare ar fi aceasta.

Astfel Daune Direct nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune produse utilizatorului site-ului. Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site de catre orice persoana fara acordul scris al Daune Direct.

Daune Direct nu garanteaza ca informatiile care apar pe acest site nu contin erori, cu toate ca se depun toate eforturile pentru a transmite informatii actualizate si exacte.

Este interzis sa folositi site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea. Daune Direct va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona societatii Daune Direct sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul Site-ului.

Orice persoana care doreste sa se informeze si/sau sa achizitioneze unul din serviciile sau produsele prezentate pe site este rugata sa contacteze Daune Direct pentru a afla detalii – disponibilitate, conditii contractuale, taxe, tarife si comisioane aferente, curs valutar, etc.

Daune Direct nu poate fi responsabila legal pentru nici un fel de daune, pagube sau pierderi produse utilizatorului site-ului cauzate de informatii eronate. Informatiile se pot modifica in orice moment si nu se poate acorda nici o garantie cu privire la acuratetea, caracterul complet sau actual al informatiilor furnizate.

Daune Direct nu poate garanta sau controla actualitatea si exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site.

Drepturile si obligatiile utilizatorilor site-ului cat si ale Daune Direct prevazute prin prezentul document vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana. Daca aveti intrebari cu privire la aceste mentiuni, va rugam sa ne contactati (Sectiunea Contact).

Confidentialitate

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe site prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu politica privind protectia datelor cu caracter personal. Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

Exonerarea de Raspundere

Utilizarea acestui site este in totalitate pe contul dumneavoastra. Daune Direct si societatile sale affiliate (parteneri etc), orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau. Daune Direct nu isi asuma nici o responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nici o dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau audio de pe acest site.

Link-uri pe site-urile unei terte parti

Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decit Daune Direct. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta.

Daune Direct nu controleaza si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri. Fara a se limita la cele mai sus mentionate, Daune Direct isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri:

  – Incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;

  – Sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;

  – Nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop;

  – Nu ofera o securitate adecvata;

  – Contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv;

  – Sunt licentioase sau calomnioase.

De asemenea, Daune Direct nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. Daca intrati printr-un link pe astfel de site-uri sau pe acest site, va asumati personal riscul, fara a exista in acest sens permisiunea noastra.

Legislatie aplicabila si Jurisdictie

Aceste Conditii de Utilizare si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prezentele prevederi si/sau Continutul site-ului sau in cazul disputelor in care acesti termini si conditii de Utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu prevederile din Termenii si Conditiile enuntate mai sus.

 

Adresa

Str. Hatmanul Arbore Nr. 15 -19

Etaj 3, Birou 309

Sector 1, Bucuresti

Cod postal: 011601

 

Program

L-V 9 -17

S si D Inchis

Ne puteti contact prin email NON STOP

Contact

Tel.: 021 – 9223

0213.155.055      07-ACCIDENT

0731.331.303      0748.883.485

Email: office@daunedirect.ro

COPYRIGHT © 2020, DAUNE DIRECT S.R.L.